Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildingsessie? Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Entertainment dat het hart raakt

06 februari 2013
Reacties: 0

Damestasjes lezen als vergaderbreak

“Is punt twee aangenomen? Ja? Dan gaan we nu over op het lezen van de tas van de voorzitster.”

“FanTAStisch!”
Obligate bijeenkomst als ledenvergaderingen van een netwerk zijn niet populair. Toch is het mogelijk om dergelijke vergaderingen tot het hoogtepunt van het netwerkjaar te maken. Met damestasjes lezen!  “Tussen alle onderwerpen in steeds een tasje lezen werkte echt fanTAStisch.”Vergaderbreak met damestasjes lezen

Sneller afgehandeld
Na elk tassenlees-intermezzo stort de vergadering zich weer met frisse moed op het volgende punt. De vergadering gaat niet alleen sneller (“Ook grappig trouwens, hoe snel we nu opeens alles af konden handelen”) maar ook een stuk interessanter. Zo snijdt het mes aan veel kanten tegelijk. Betere opkomst, ontspannen vergadering, onthullingen over de kwaliteiten van de leden en heel wat nieuwe inzichten over de spullen die ondernemende vrouwen met zich meedragen. Echt een tip voor andere vergadertijgers dus: vergadertasjeslezen.

Gehoord:
“Yoke heeft gisterenavond onze tasjes gelezen tijdens de leden vergadering van Vrouw en Busyness in De Balzaal van de kazerne. Dat maakte de avond meer dan de moeite waard. Heel leuk om te ervaren wat er te lezen valt uit de vorm en inhoud van iemands tas!”

 

Reacties zijn gesloten.

Boek een act of een workshop

Kies een act, workshop of een vergaderbreak

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Aantal personen *

Aanvraag is zakelijkparticulier

Opmerking

* verplicht veld