Referenties

ANAC boekte ons via Evenses en was erg tevreden over de Complimentendames:
“Via deze weg ook nog een dik compliment voor jullie! Ik heb genoten van de lieve en oprechte woorden. Het was een bijzondere (en misschien ook een beetje een ongemakkelijke) ervaring. Het is niet iedere dag zo dat een onbekende dame in een fantastische jurk je diep in je ogen kijkt en je zo “ziet”.? Dank jullie wel. Lieve groet Bettina”

Evenses Entertainment boekt ons vaak en is erg tevreden:
“Bedankt voor het meedenken en je enorm positieve inzet Marian. Fijn samenwerken met jou.”

Freek van de alumnivereniging van de KUB Tilburg huurde de wandelende waarzegster in
De waarzegster was een geweldige toevoeging aan het evenement en de gasten vonden het ook erg leuk. Een aanbeveling!

Monique van Nouryon huurde Marian in om talenten te lezen
Afgelopen zaterdag 14 september 2019 ons bedrijfsfeest gevierd in Zeegse. Ruim 100 man in de bar, thema ‘Bruine Kroeg’. Wat een succes. Net als vorig jaar hadden we ‘Spiritainment’ Marian uitgenodigd om haar persoonsbeschrijving/talenten/toekomst per bezoekende gast te geven. Op een briefje in een goudgekleurde enveloppe schreef ze op wat ze bij je zag. Zo mooi, je kunt het later nog eens rustig bekijken. Een hele leuke ervaring. Wat een mooi warm mens ben je Marian. Want: wie zoekt kent Marian niet en wie Marian kent zoekt niet 😊Dank. Groet, Monique

Lies van Sodexo boekte de Wandelende Waarzegster voor een borrel bij het RIVM:
“De wandelende waarzegster was op onze netwerkborrel. Wat was/ben je leuk en heel erg toegankelijk naar de gasten toe. Heel veel complimenten gehad over je optreden. We komen zeker bij je terug. Dankjewel! Groetjes Lies”

Tom Godthelp van het Renaissance Hotel boekte de Wandelende Waarzegster voor haar jaarlijkse personeelsfeest:
Het was mede dankzij jou erg geslaagd, hoorde leuke reacties over je. Bedankt! Groet, Tom”

Claudette boekte koffiedikkijkster Elaine voor een avondje koffiedikkijken met vriendinnen
“Het was een topavond. Iedereen was onder de indruk… Elaine nam voor iedereen ruim de tijd. We hebben genoten!”

Marianne Ostendorp van Kennemerhart boekte de Wandelende Waarzegster tijdens een wervingsevenement om talenten te lezen bij potentiele nieuwe werknemers
Marian heeft een persoonlijke en indrukwekkende stempel gedrukt op ons event. Ze heeft haar talent gedeeld en dat heeft indruk gemaakt. Door te observeren en door met mensen te praten schetst zij scherp en helder de essentie van iemand. Het raakt! De aanwezigheid en de sparkle van Marian is een meerwaarde voor jouw bijeenkomst, teamdag, event of zelfs interview/assessment. 

Yvonne vierde onlangs haar verjaardag en boekte de Wandelende Waarzegster:
Waanzinnig.
Wat een prachtige vrouw. Alles voelde heel vertrouwd en goed aan. Marianne wist precies de juiste snaar te raken en mengde zich op een heel natuurlijk manier tussen de gasten. Ook de gasten waren vol lof over haar optreden.”

Klaas van Ooijen van K.V. Invest BV huurde de wandelende waarzegster in voor het 60 jarig jubileum van het bedrijf
“Allereerst hartelijk dank voor je aanwezigheid en voor je geweldige presentaties richting mijzelf en mijn collega’s. Er wordt in ieder geval volop over gepraat hoe het toch mogelijk is dat jij de exacte waarheid over ons wist te vertellen. 
Ik heb inmiddels diverse collega’s aan mijn bureau gehad die mij kwamen vragen of ik vooraf iets van een functieprofiel o.i.d. aan je had gegeven. Ook bij mij zat je 100% goed! Een goeie prestatie en blijkbaar ben ik dus een open boek?! Nogmaals dank voor je aanwezigheid en je inbreng. We hebben er echt van genoten.”

Kim van Leeuwen van DeFabrique nodigde Marian als waarzegster uit voor een personeelsevenement:
“Ik heb hele leuke reacties gekregen op jouw entertainment act en ik begreep dat je amper een moment van rust hebt gekend door de populariteit! Bedankt voor je inzet!”

Aygul Novikova van ING Wholesale boekte de Wandelende Waarzegster voor een teamevenement:
“Thank you very much for making our evening so interesting and unusual. We loved it! Next day we were still discussing what you told about each of us and how close you were to the reality even though you saw us for the first time.”

Anette boekte namens Bridgeclub de Lachende Vis kaartenlegster Tanja
Dank je wel dat je Tanja naar ons stuurde. Ze was hartverwarmend, stralend, fijngevoelig en mooi. We hebben een bijzonder leuke middag beleefd Dankjewel!  Lieve Groet Anette.”

Delamine / Akzo Nobel boekte waarzegster Mariyanna voor haar personeelsevenement:
“TOP! Ons bedrijfsfeest is mede door Marian een fantastisch feest geworden. Als verrassing was Marian als waarzegster daarbij. Ik lieg niet als ik zeg dat er eerst verschrikte reacties waren : “huh, een waarzegster!?” Daarna stond er de hele avond een rij van collega’s en partners. Ze kwamen allemaal enthousiast naar buiten. Wat een mooie ervaring! Zojuist haar website bestudeerd, zij is er een volgende keer zeker met één van haar andere acts bij!
Dank je wel Marian.”

NPO boekte voor haar ZAPP-dag het Oracle in Red:
“Het Oracle in Red heeft de Cinekid Zappdag 2017 erg bijzonder gemaakt. Marian enthousiasmeerde de mensen en bracht nieuwe gesprekken op gang. De act is zeker aan te raden voor grote groepen, Marian is erg sympathiek en iedereen was onder de indruk van haar!”

 Marloes & Co boekte Henna Artieste Fati:
“Ze is geweldig! Ze trok heel wat dames en heeft non stop gewerkt. Dank voor je bemiddeling.”

Regal Travel boekte de Wandelende Waarzegster:
“Zeer bedankt voor de invulling van de avond.De gidsen vonden het ontzettend leuk. Wij hebben heel veel leuke commentaren terug gehoord.”

Het Sheraton-hotel gaf het thema Recognition een bijzondere invulling met een persoonlijke aurafoto voor het hele middenkader:
“We hebben inmiddels verschillende evaluaties binnen en daarin is iedereen enthousiast over jullie bijdrage dus well done!”

Jana Somon, marketeer van W Hotel Amsterdam, vroeg Spiritainment de gasten tijdens hun NYE event (2016) te verblijden met mini-readings
“De Fortune Fairies hebben het New Years Eve party in de W Lounge de extra spark gegeven die het nodig had op hoog niveau. Marian en haar meiden overstijgen de term entertainment en gaven de gasten een positieve nieuwjaarsboodschap mee naar huis op een professionele wijze.Pakkend, inspirerend, bijzonder & vertrouwd. Spiritainment is voor elk event een toevoeging en ik kan niet wachten op een volgende samenwerking. Bedankt!

Lucienne boekte Pjotr voor een workshop Koffiedik kijken:
“Afgelopen zondagmiddag hebben een twintigtal mensen genoten van de workshop koffiedik kijken. Het was een succes! zeker ook omdat zo’n workshop verbroedert en dat is zeker leuk op een feestje.”

Hannah Jansen organiseerde het Heart & Soul Festival in Roermond, op 25/26 juni 2016
“We hebben heel goede feedback ontvangen. Mensen genoten van jullie extra dingetjes (Aurafotografie, Toiletverlichting, Golden Girl) en liepen trots met hun ‘gouden envelopje’. Dankjewel voor de positieve energie die jullie meebrachten.”

Koen de Bruyn, mede-organisatie van de jaarlijkse PANN-feesten in Utrecht boekte Lady of Hope en Henna Art:
Ontzettend bedankt voor jullie toevoeging op PANNDORA 2016. We kijken terug op een succesvol evenement waar we dit jaar een gigantisch divers aanbod aan entertainment hebben kunnen bieden. Jullie waren ook een belangrijk onderdeel hier en van wat ik heb gehoord was het een groot succes.  Ik denk dat we in de toekomst nog genoeg voor elkaar kunnen betekenen, mooie start zo!”

Bibliotheek Leidscheveen boekte onze koffiedikkijkster en handlezeres tijdens de Week van de Alternatieve Kunst: 
“Wij zijn erg enthousiast over de dames. Het was een goed bezochte middag. Er stonden zelfs rijen voor de diverse tafeltjes. En iedereen bleef heel geduldig wachten. Achteraf waren de reacties ook leuk; mensen vonden het frappant wat hen was verteld en vroegen zich ook af hoe men dit kon weten.”

Movisie boekte de Wandelende Waarzegster:
“Jouw verklaring bij de kaart die ik trok was heel toepasselijk; bijzonder. Dank je wel hiervoor. Ook van enkele andere collega’s hoorde ik dat ze deze ervaring hadden. Je optreden was mooi bescheiden en stijlvol. Daardoor liet je mensen die minder met de materie hebben of hier vanwege religieuze principes afwijzend tegenover staan, ook alle ruimte.”

Milieudienst regio Utrecht boekte de Lady of Hope voor haar kerstborrel:
“Marian beweegt zich heel vrij in de groep en maakt gemakkelijk contact. Heeft absoluut geen sturing nodig tijdens het evenement. Ze is als het ware ‘onzichtbaar’ aanwezig in haar prachtige gewaad.”

Guerilla Games boekte de numerologe en Lady of Hope:
“Wij bevelen Spiritainment van harte aan voor een feest en/of evenement. De acts worden heel leuk en professioneel uitgevoerd, waarbij de gasten meegesleept worden in een aura van mysterie en magie. Ontzettend leuk voor degenen die erin geloven, maar ook voor sceptici. Wilt u uw feest oppeppen met acts waarover alle gasten zullen praten, boek dan een van de geweldige acts bij Spiritainment en u zult niet teleurgesteld worden! Daarbij zijn de dames van Spiritainment erg sympathiek en fijn in de omgang en communicatie, kortom: voor hun optreden bij ons nieuwjaarsfeest krijgen ze een dikke 10!”

De Lotto boekte 5 acts bij Spiritainment voor hun personeelsavond. Organisator Nick Snapper:
“Spiritainment is goed in de smaak gevallen bij ons bedrijfsfeest. Iedereen was positief verrast door het ingehuurde entertainment.”

Paula Nass van Thebe Kraamzorg huurde voor het personeelsfeest de Lady of Hope, de Bloemenfee en de Numerologe in:
“Rake voorspellingen”, medewerkers waren onder de indruk! Leuk.

Hester Looij boekte de Wandelende Waarzegster tijdens een break op de teamdag:
“Marian heeft met haar ‘Wandelende waarzegster / tarot kaarten’ act een geweldig mooie, leuke, opbouwende en persoonlijke bijdrage aan ons teambuildings-uitje geleverd. Het werd zeer gewaardeerd door alle collega’s en overstijgt de term entertainment. Een aanrader!”

Een team van Kwintes volgde een workshop Paardenfluisteren:
“Met name de groepsopdracht was leuk. En in die opdracht herkende ik ieders werkstijl en persoon (incluis die van mezelf), was zeker treffend.”

Het bestuur van een damesborrelclub boekte de Bloemenfee;
“Op de eerste bijeenkomst van onze damesborrelclub dit jaar, wilde het bestuur er een speciale avond van maken. Omdat één van de bestuursleden al eens een sessie Damestasjes lezen via Spiritainment had bijgewoond, leek ‘de Bloemenfee’ een mooie invulling voor deze avond. Bloemenfee Diana bracht diverse bloemen mee. Nadat ze geïntroduceerd was, ging Diana  meteen aan de slag. De dames hielden goed in de gaten wanneer de “bloemenlezing” afgelopen was. Soms stonden er drie dames tegelijkertijd op om ook van Diana te horen wat zij kon lezen in de uitgekozen bloem. Frappant was dat als dames dezelfde bloem uitzochten Diana er toch hun specifieke eigenschappen uit haalde. De dames waren heel enthousiast. Het bestuur kijkt met plezier terug op die avond.”

Linda Jansen van DM4Life huurde Shaida, de handlijnkundige uit voor een evenement:
“We hebben een prachtige avond gehad, helemaal zoals we gehoopt hadden. En Shaida was echt een succes! Mensen stonden in de rij, dus ze heeft aan een stuk door moeten werken. Iedereen was erg te spreken over wat er allemaal werd ‘gelezen’ en dat zorgde dat nog meer mensen wilden. En op het einde maakte ze voor mij nog een uitzondering en mocht ik ook nog horen wat er in mijn handen te lezen is; erg indrukwekkend!”

Linda van Os-Clement van Dienst Uitvoering Onderwijs boekte Spiritainment voor haar Ladies’ nights:
Wij hebben onze ladies tot 2x toe op een ladies’ night de kaart laten lezen. De rij was voldoende bewijs dat dit ook de tweede maal een succes was. Een absolute aanrader om Marian of een van haar collegae uit te nodigen!!!

KonseptS
“Spiritainment, professionaliteit en kwaliteit met de glimlach!”

Delta Lloyd nodigde Spiritainment uit voor een managementteam-dag:
Een bijzonder programmaonderdeel van onze dag, dat voor ons echt ruim boven verwachting was. Complimenten aan jou, Nicolette en Wies dus. Wat ik vooral opving: persoonlijk en professioneel, vooral geen charlatans. Lijkt mij een uitstekende score!”

Mark Caelenberghe van Kixx I Strategy & Communication:
“Marian zorgde met één van de Spiritainment formules voor een perfecte en creatieve invulling van een bedrijfsevent voor één van onze klanten. Dit zorgde voor de extra leuke touch, waar mensen nu nog over praten…”

Carola van Barneveld, Co-owner Co Solo & HetBesteEntertainment.nl
“Marian verstaat haar vak! Zowel als entertainer als in de rol van bemiddelaar. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere malen de Spiritainment acts van Marian ingezet tijdens evenementen. Altijd tot grote tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers. Marian is en blijft in ontwikkeling, denkt mee, denkt verder en is een erg fijne gesprekspartner. Ik werk dan ook met veel plezier met haar samen!”

Victor Bakker, IPad DJ, Event producer, Entertainment
“Marian is openhartig, positief, een beetje gek en heel gedreven om van haar kindje ‘Spiritainment’ een succes te maken. 
Niet zweverig maar met humor en inleving weet ze van handlezen, tarotkaart leggen, koffiedik kijken en handtasje lezen een persoonlijke maar zeker ook entertainende happening te maken. 
Ik geloof er geen snars van maar het klopt vaak wel… ;)”

Het verkoopteam van Stihl volgde een workshop Astrologie:
“Een leuke confronterende spiegel”

Jelmer nodigde een aantal klanten uit en verzorgde een workshop tarot voor hen:
“Er is zeker nog gebabbeld over de tarot kaarten. De meeste waren positief verrast en hun beeld is positief beïnvloed over Tarot kaarten. je opmerking over ‘manisch positief’ zijn werd vaak herhaald op de avond!”

OR gemeente Barneveld werkte met Tarot voor Teams:
“Het beoogde doel van de bijeenkomst, het worden van een samenwerkend team en het bovenhalen van (verborgen) individuele kwaliteiten, werd ondanks enige onzekerheid van te voren bij enkele deelnemers bereikt. Waardering voor de wijze waarop het vertrouwen van de deelnemers werd gewonnen waardoor de uitkomsten/impressies van de kaarten in alle openheid met elkaar werden gedeeld.”

Ina Niks van Niks en Partners organiseerde voor Bayer een event:
“Op een Kick Off meeting (met als thema TRUST) van één van onze klanten heeft het ‘Visitekaartjes Lezen’ veel aanwezigen geraakt. Een bijzondere ervaring voor velen en zeker een aanrader!”

Total Identity vierde haar 25-jarig bestaan, met tarot, visitekaartjes lezen en ego boosten:
“Geweldig, dankjewel en jij ook heel veel dank aan je mooie bijdrage. Het maakte het zo persoonlijk en gaf zoveel aandacht. Heel bijzonder wat je neerzet.”

Stichting zelfhulpnetwerk schakelde Spiritainment in voor een workshop handen lezen en tarot entertainment:
“Alles naar tevredenheid, geen opmerkingen.”

Van der Linde interieurs boekte de Aura Experience:
“Attractief, interessant, integer”

Meer Feest Enzo boekte een workshop tarot en tarot entertainment:
“Spiritueel entertainment op uw event, bijzonder en verrassend! (of voor uw gasten een bezinningsmoment, allebei leuk)”

Lilly Hessels- Veldhoen verlevendigde haar verjaardagsfeest met handlezen en tarot:
“Extra dimensie aan je feest!”

World Trade Centre Almere Area boekte een visitekaartjes lezeres en tarotiste voor het nieuwjaarsontbijt
“Spiritainment heeft ons evenement een extra dimensie gegeven!”

Van Harte Lingsma:
“De workshop Handlezen is informatief en leerzaam. Puzzelstukjes vallen op hun plek. Een echte aanrader!”

SVH boekte een workshop koffiedik lezen tijdens hun diner:
“Leuke ervaring met nieuwe inzichten!”

NIVVO Veenendaal boekte de koffiediklezeres:
“Spiritainment staat garant voor een leuke avond! Met een lach en met diepgang!”

Opkoers/Vl.Loggerfestival
‘Wat is het fijn om met iemand samen te werken die denkt in kansen en dingen voor elkaar krijgen, bedankt voor jullie bijdrage aan het geslaagde Vl.Loggerfestival 2012!’

SIXT Rent a Car boekte een handlezeres:
“Het was een mooi intiem moment tijdens een bruisend feest.”

Eric Slachmuylders vierde zijn verjaardag en nodigde Mariyanna uit met haar tarotkaarten:
“Een hoop positieve energie”

Devoteam nodigde 4 acts uit voor een personeelsfeest:
“Al met al een zeer geslaagde avond waarvoor ik jou en je team zeer erkentelijk ben!”

Edwin van Veen (Billington) nodigde Mariyanna uit om als publiekstrekker te fungeren op een congres:
“Mariyanna blinkt uit door haar vriendelijkheid en de open manier waarop ze gasten tegemoet treedt. Ze is in staat om in een zakelijke, misschien wel wat stijve, omgeving, waar de linker hersenhelft domineert, ook de rechter hersenhelft van de bezoekers te stimuleren, wat tot verrassende reacties leidt.

Wij zochten voor het Factuurcongres op 28 mei 2008 eens iets ‘anders dan anders’, een publiekstrekkers waarmee we ons konden onderscheiden van de dertig exposanten op de marktplaats en waarmee we bezoekers naar onze stand konden trekken. Omdat één van de thema’s ‘De Toekomst van de Factuur’ was, besloten we een waarzegster te zoeken. Via Google kwamen we bij het Theater van de Waarheid terecht. Het contact met Mariyanna was meteen prettig en open, waardoor we eigenlijk niet verder gezocht hebben; het klikte meteen. Haar optreden op onze stand verliep erg soepel. Ze was onderdeel van ons team. Ik kan Mariyanna van harte aanbevelen. Haar optreden was een welkome afwisseling tijdens het congres.”

Sophia Mertens (Holland Casino) nodigde Mariyanna uit voor de Ladies’ Night en Mystery night:

Mariyanna is erg prettig in de omgang en voelt vertrouwd aan. Ze is op en top een professional die ik graag aanbeveel op evenementen. Een optreden van Mariyanna prikkelt gasten en wekt nieuwsgierigheid. Mariyanna werkt aan een open tafel waardoor ze erg benaderbaar is; het is niet ‘eng’ om bij haar aan tafel te gaan zitten. Mariyanna geeft geen voorspellingen, maar heldere handvatten om verder te kunnen in het leven.”

Nicolle nodigde Mariyanna uit voor een privéfeest:
“Wij hebben de werkwijze van Mariyanna als zeer professioneel en prettig ervaren. Ze straalde rust uit en stelde iedereen op zijn of haar gemak. Ze verwerkelijkte het beeld wat wij van een heuse (in ons geval) waarzegster verwachtten; in haar werk is er geen façade; wat ze zegt komt rechtstreeks uit haar hart.

Mariyanna was een echte kraker op ons feest, iedereen was zeer enthousiast over haar, het optreden was geen alledaagse, maar zeker een echte aanvulling op ons feest. Mocht ik weer een feest organiseren zal zij de eerste zijn die ik uitnodig!”

Madelon nodigde Mariyanna uit voor een vrijgezellenfeest:
“Een vriendin raadde mij Mariyanna aan. Zij had tijdens een vrijgezellenavond een tarotlezing van haar gehad en was erg enthousiast. Daarom durfde ik het wel aan om haar te benaderen, ook al had ik zelf geen ervaring met tarot.

Tijdens de vrijgezellenavond die ik organiseerde zijn tien vriendinnen bij haar geweest. We hadden een apart tafeltje geregeld in het restaurant waar we aten, en stuk voor stuk kwamen mijn vriendinnen verrast en heel positief terug aan tafel. “Spijker op de kop”, hoorde ik vaak en de aanstaande bruid zelf zei: “Nu weet ik het zeker: morgen ga ik met mijn baas praten over een nieuwe baan!”. Helaas moest ik zelf naar huis voordat de avond voorbij was, maar ik was zo nieuwsgierig geworden dat ik een paar dagen later met een andere vriendin een privé tarotsessie heb gedaan. Nu wist ik wat iedereen bedoelde: met vijf kaarten, Mariyanna’s wijsheid en een half uur tijd, was ik van al mijn grote vragen af! Echt bijzonder hoe het kan, dat je precies die kaarten trekt die op jou van toepassing zijn en dat het zoveel opheldering geeft over de uitdagingen waar je voor staat in je leven. Ik kan je zeker aanraden om ook eens met Mariyanna af te spreken. Ze is een boeiende, ondernemende jonge vrouw die begrijpt wat het leven te bieden heeft en zeker niet alleen maar bezig is met ‘zweverige’ zaken. Veel plezier!”