Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildingsessie? Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Entertainment dat het hart raakt

11 december 2012
Reacties: 0

Masters of LXRY – Op zoek naar innerlijke rijkdom

Gisteren was Spiritainment te gast tijdens de beurs ‘Masters of LXRY’,  a.k.a. de ‘Miljonairfair’. Om het geheel wat laagdrempeliger te maken (want de crisis raakt ook de beursbezoekers) hoef je tegenwoordig geen miljonair meer te zijn om de beurs te bezoeken, maar volstaat een hang naar luxe.

Dat was ook terug te zien bij het publiek. Wat ons vooral opviel was een overdaad aan blonde vrouwen, snelle jongens in pak en buitenlandse tongvallen. De beurs zelf was wat je je er van kunt voorstellen: grote, overdadige stands, met veel bling, snelle auto’s en allerlei methoden om jezelf toch maar zo lang mogelijk mooi en jong te houden. Want uiterlijk verval? Liever niet! De rijkdom en schoonheid van lichaam en spullen moet zo lang mogelijk gewaarborgd blijven.

Masters of LXRYHet lichtpuntje van de dag? Wijt het aan het toeval (of niet), maar de tarotkaart ‘travelling’ werd erg opvallend vaak getrokken door de (vooral) dames en heren. Op zoek dus naar de innerlijke schat. Op reis naar je ware zelf, naar de innerlijke rijkdom. En dat vind ik een mooi gegeven. Geluk heeft volgens mij vooral te maken met hoe zeer je je leven afstemt op je verlangens en passies. En weinig met geld. Geld maakt niet gelukkig (maar het helpt natuurlijk wel), maar op zoek gaan naar je eigen bron, passie en verlangens heeft nog nooit iemand ongelukkig gemaakt.

Toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Boek een act of een workshop

Kies een act, workshop of een vergaderbreak

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Aantal personen *

Aanvraag is zakelijkparticulier

Opmerking

* verplicht veld