Meer effect tijdens uw evenement, vergaderbreak of teambuildingsessie? Wij maken het verschil met ons spiritueel entertainment!

Entertainment dat het hart raakt

16 mei 2011
Reacties: 0

Bezoek Spiritainment op de Secretary Business Days!

Boordevol theaterprogramma op Secretary Business Days!
Spiritainment is op 25 en 26 mei a.s. te vinden op dé secretaressebeurs van 2011, de Secretary Business Days… Een uitnodiging voor alle secretaresses om een bezoek aan onze stand (281) te brengen!


Het werk van de secretaresse verandert. Een groter takenpakket, meer verantwoordelijkheid, het leiden van projecten, optimaal inkopen en internationale contacten. Je herkent het ongetwijfeld. Om bij te blijven is het van belang je steeds verder te ontwikkelen, mee te groeien met je functie, nieuwe vaardigheden aan te leren en goede leveranciers te hebben die je op maat bedienen.

Laat je op Secretary Business Days 2011 informeren over de nieuwste ontwikkelingen in je veelzijdige beroep. Verrijk je kennis. Ontmoet vakgenoten, leveranciers, specialisten en bekende Nederlanders die je met hun ideeën verrassen. Hét event voor secretaressen, personal assistents, officemanagers en andere managementondersteuners biedt boeiende voordrachten, ambitie workshops, interactieve stands, persoonlijk advies, spetterende acts en nog veel meer.

Wij nodigen je dan ook graag uit voor een bezoek aan Secretary Business Days 2011, die plaatsvinden op 25 en 26 mei a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. We laten je graag kennis maken met verschillende acts van Spiritainment, waaronder handlezen, astrologie en tarot!

Meld je direct aan met de speciale link http://sbdexp75.voorregistraties.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Reload Image

Boek een act of een workshop

Kies een act, workshop of een vergaderbreak

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Uw e-mail *

Aantal personen *

Aanvraag is zakelijkparticulier

Opmerking

* verplicht veld